Restaurangtips Göteborg

Restaurangtips Göteborg

Restaurangtips Göteborg

Många gånger är det svårt att välja restaurang när man skall gå ut och äta. Man kan fråga vänner och bekanta om de har några tips men där är problemet att smaken är olika, det som en person gillar behöver nödvändigtvis inte vara i din smak.

Då är det bra att kvarterskrogar.nu finns – här hittar du massor av restauranger med olika inriktning och i olika prisklass. Dessutom har vi ett recensions-system där du kan se vad andra gäster tycker om restaurangen och hur de upplevde sitt besök.

Så när du vill ha restaurangtips för Göteborg är det bara att besöka oss så skall vi se till att du hittar bra restauranger i Göteborg

Bra restauranger i Göteborg

Göteborg har omfattande bar och krogliv. I staden finns det gott om olika restauranger allt från guldkrogar till små mysiga pizzerior.

Fisk och skaldjursrestauranger

Det vore konstigt om inte Göteborg som ”Fiskets huvudstad i Sverige” inte hade några riktigt bra fisk och skaldjursrestauranger. Några av fiskrestaurangerna i Göteborg är internationellt kända.

Tips: Sjöbaren Haga

Husmanskost

Vad går upp mot enkel och vällagad husmanskost? Pannbiff, isterband eller kålpudding -listan kan göras lång på goda och mättande rätter från det svenska köket. God husmanskost tillsammans med en kall öl tycker många är en helt oslagbar kombination.

Tips: Ölstugan Tullen Kålltorp