Sök restauranger

Restaurangtips Göteborg

Det finns gott om restauranger i Göteborg. Vi hjälper dig att hitta de bästa matställena inom flera olika kategorier och inriktningar.

Svårt att välja restaurang? För mycket att välja på?

Många gånger är det svårt att välja restaurang när man skall gå ut och äta. Man kan fråga vänner och bekanta om de har några tips men där är problemet att smaken är olika, det som en person gillar behöver nödvändigtvis inte vara i din smak.

Då är det bra att restauranger.info finns – här hittar du massor av restauranger med olika inriktning och i olika prisklass. Dessutom har vi ett recensions-system där du kan se vad andra gäster tycker om restaurangen och hur de upplevde sitt besök.

Så när du vill ha restaurangtips för Göteborg är det bara att besöka oss så skall vi se till att du hittar bra restauranger i Göteborg

Bra restauranger i Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad och erbjuder ett brett utbud av restauranger som passar alla smaker och plånböcker. Om du letar efter god mat och en oförglömlig upplevelse, har du kommit till rätt ställe. Här är våra bästa tips på restauranger i Göteborg att besöka.

Fisk och skaldjursrestauranger

Det vore konstigt om inte Göteborg som ”Fiskets huvudstad i Sverige” inte hade några riktigt bra fisk och skaldjursrestauranger. Några av fiskrestaurangerna i Göteborg är internationellt kända.
Tips: Sjöbaren Haga

Husmanskost

Vad går upp mot enkel och vällagad husmanskost? Pannbiff, isterband eller kålpudding -listan kan göras lång på goda och mättande rätter från det svenska köket. God husmanskost tillsammans med en kall öl tycker många är en helt oslagbar kombination.
Tips: Ölstugan Tullen Kålltorp

Hamburgare

En stor härlig hamburgare med massor av goda tillbehör och kanske en hantverksöl är mångas favorit.
Tips: Burgersson Svingeln

Göteborgs bästa pizza

Det är naturligtvis svårt att utse den bästa pizzerian eftersom som smaken är väldigt personlig. Piccolo Pizzeria på Danska vägen har blivit väldigt omtyckt med sina äkta napolitanska pizzor med äkta italienska råvaror. Dessutom finns det ett stort antal restauranger med italiensk mat i Göteborg.

Som sagt har Göteborg mycket att erbjuda när det gäller restauranger – alltifrån traditionell svensk mat till modernare respektive exklusivare alternativ – så ta chansen att ge dig ut på jakten efter den ultimata middagsupplevelsen!

ANNONS ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​