...
Sök restauranger

« Restauranger

7:ans Ölhall

Pub

0.0/5

Förutom goda drycker erbjuder Ölhallen 7:an fantastisk atmosfär tillsammans med en speciell historia som sträcker sig tillbaka till 1900-talet. De trädekorerade väggarna och de gamla, lite slitna borden skapar en autentisk krogmiljö som ger besökarna en alldeles unik upplevelse.

7:ans Ölhall

Kungstorget 7, Göteborg

ANNONS ▼

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

7:ans Ölhall

Ölhallen 7:an har varit ett välkänt ställe sedan man slog upp sina dörrar för första gången år 1900. Det gamla genuina ölhallskonceptet har länge lockat både göteborgare och turister som vill njuta av en härlig öl i en historisk miljö. Till skillnad från många andra ölhallar så serveras bara öl och inte någon mat. Detta ger besökare möjlighet att njuta av goda drycker samtidigt som de får ta del av den spännande historien som finns bakom 7:ans Ölhall.

ANNONS ▼

Italienska restauranger göteborg

Skäm bort dig med antipasti, mättande pastarätter eller något annat gott från det italienska köket. Ofta förknippas italienska restauranger med pizza och pasta men det finns mycket annat gott att äta.

Läs mer »

Göteborgs bästa pubar

Oavsett om du letar efter en mysig pubkväll tillsammans med familj och vänner eller vill ha lite liv på dansgolvet medan du tar dig an nya smaker från matmenyn; det finns gott om pubar i Göteborg som erbjuder allt detta.

Läs mer »
© 2017-2023 Martin Ivarson
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare