Sök restauranger
Hem / Eslöv / Yun Lee Eslöv

Yun Lee

Asiatiskt

I hjärtat av Eslöv, en liten pärla i Skåne, Sverige, ligger Yun Lee, en förtrollande asiatisk restaurang som bjuder på en resa genom de mest smakrika och mångsidiga köken i Asien.

Yun Lee

Bryggaregatan 1, 241 30 Eslöv

Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Yun Lee

Yun Lee har en omfattande meny som inkluderar rätter från olika delar av Asien. Här kan du njuta av klassiska kinesiska rätter som Pekinganka och Kung Pao-kyckling, smakrika japanska sushi och sashimi, förföriska thailändska curryrätter och mycket mer. Oavsett om du är en äventyrlig matälskare som älskar kryddstarka smaker eller om du föredrar mildare alternativ, har Yun Lee något som passar din smak.

Yun Lee står för kvalitet i både mat och service. Personalen är kunnig och välkomnande, redo att guida dig genom menyn och ge rekommendationer om rätter som passar din smak. Atmosfären är elegant och avslappnad, vilket gör restaurangen till en perfekt plats för en romantisk middag, en familjeutflykt eller en kväll med vänner.

För den som älskar sushi är Yun Lee ett särskilt paradis. Deras sushi-mästare skapar konstverk av färsk fisk och andra ingredienser, och du kan vara säker på att varje tugga kommer att vara en smakrik upplevelse.

Det är värt att notera att Yun Lee i Eslöv även erbjuder take-away-alternativ, vilket gör det enkelt att njuta av deras läckerheter hemma eller på språng.

Dagens lunch Yun Lee Eslöv
Yun Lee Eslöv serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼