Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Hisingen / Lundby / Whoopsi Daisy

Whoopsi Daisy

Pub, Sportbar

Whoopsi Daisy som ligger vid Wieselgrensplatsen i Göteborg, är en härlig plats som förenar kulinariska läckerheter, sportunderhållning och livliga evenemang. Utforska denna mångsidiga restaurang där smakfull mat, spännande sportögonblick och glädjefyllda temakvällar kombineras till en oförglömlig upplevelse.

 

Whoopsi Daisy

Wieselgrensplatsen 11, Göteborg

Pub, Sportbar

After WorkSportbarUnderhållningUteservering
Meny Whoopsi Daisy
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Whoopsi Daisy

Whoopsi Daisy Restaurang & Sportbar i Göteborg, som är bekvämt beläget vid Wieselgrensplatsen, är en populär destination för mat, sport och underhållning. Denna charmiga restautang är en uppskattad del av stadsdelen och erbjuder besökare en mångsidig och minnesvärd upplevelse.

Restaurangens interiör är en snygg och modern fusion av sportbar och avslappnad matställe, perfekt för att njuta av en avslappnad middag med vänner eller ta del av den livliga atmosfären under en sportevenemang. Inredningen är trendig och bekväm med flera stora TV-skärmar som visar olika sportevenemang, vilket gör det till en idealisk plats att följa ditt favoritlag eller idrottsevenemang.

Menyn på Whoopsi Daisy är en kulinarisk resa som erbjuder något för alla smaker. Från klassiska pubrätter som hamburgare, fisk och chips till mer sofistikerade alternativ som grillad lax eller vegetarisk pasta, finns det ett brett utbud av rätter att välja mellan. Baren serverar också ett omfattande urval av drycker, inklusive öl, cocktails och alkoholfria alternativ.

Personalen på Whoopsi Daisy är vänlig och uppmärksam, vilket gör din upplevelse ännu trevligare. De är alltid beredda att hjälpa till med att rekommendera rätter eller drycker som passar din smak.

Oavsett om du är en sportentusiast som älskar att följa ditt favoritlag, eller om du bara letar efter en avslappnad och trevlig plats att äta och umgås med vänner, är Whoopsi Daisy Restaurang & Sportbar ett utmärkt val i Göteborg. Med sin livliga atmosfär, utsökta mat och omfattande dryckesmeny är det en plats där du kan skapa minnen och ha en riktigt trevlig tid.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼