Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Borås / Viskan vinbar

Viskan Vinbar

Italienskt

Viskan Vinbar låter dig njuta av en smakfull resa till Italien med en meny fullspäckad av höjdpunkter från det italienska köket. Här serveras autentisk napolitansk pizza, mustig pasta, fräsch insalata caprese och en frestande variation av ostar och charkuterier.

Viskan Vinbar

Sandwalls Plats 3, Borås

Italienskt

Uteservering
Meny Viskan Vinbar
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Viskan Vinbar

På Viskan Vinbar får du smaka på det allra bästa från Italien – napolitansk pizza, pasta, insalata caprese, ost och charkuterier. Här är maten tillagad med enbart de färskaste och högsta kvalitetsråvarorna.

Passionen för det italienska köket genomsyrar varje rätt på menyn. Här strävar man alltid efter att ge gästerna en autentisk smakupplevelse som tar dem med på en resa till Italien utan att lämna Borås. Napolitansk pizza, med sin tunna och knapriga botten, är en särskild favorit här och tillagas med kärlek och omsorg i deras ugn.

På Viskan Vinbar handlar det inte bara om maten, utan också om den trevliga och avslappnade atmosfären. Här kan du njuta av en måltid med vänner och familj i en härlig miljö där varje detalj är noga utvald för att skapa den perfekta stämningen.

Så om du är sugen på en smakresa till Italien och vill uppleva det bästa av det italienska köket, är detta den självklar platsen i Borås att besöka.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼