Sök restauranger
Hem / Kungälv / Trattoria il Trullo Kungälv

Trattoria il Trullo

Italienskt

Trattoria il Trullo i Kungälv är en resa till det italienska kökets hjärta. Denna charmiga restaurang erbjuder en autentisk smak av Italien i en rustik och inbjudande atmosfär.

Med en mångsidig meny av läckra pastarätter, pizza, sallader och förrätter, tillsammans med noggrant utvalda italienska viner, är Trattoria il Trullo den perfekta platsen att uppleva en kulinarisk resa genom det italienska köket, oavsett om det är en romantisk middag eller en trevlig kväll med vänner och familj.

Trattoria il Trullo

Gamla torget 4, 442 31 Kungälv

Tel: 0303-183 90

Uteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Trattoria il Trullo

Trattoria il Trullo är en charmig italiensk restaurang som ligger i den pittoreska staden Kungälv, norr om Göteborg. Med sin genuina och rustika atmosfär tar Trattoria il Trullo dig med på en kulinarisk resa till de smakrika regionerna i Italien.

Restaurangen är känd för att erbjuda autentiska italienska rätter tillagade med kärlek och noggrannhet. Namnet ”Trullo” härstammar från de traditionella stenhusen i södra Italien, och det återspeglar restaurangens strävan efter att erbjuda en äkta italiensk upplevelse.

Menyn på Trattoria il Trullo är en hyllning till det italienska köket med en mängd olika alternativ för alla smaker. Från läckra pastarätter till härliga pizzor, färska sallader och en rad aptitretande förrätter, finns det något för alla att njuta av. Deras kockar använder endast de bästa ingredienserna och tillagningsteknikerna för att skapa smakrika och autentiska rätter.

Förutom den fantastiska maten har Trattoria il Trullo också ett noga utvalt urval av italienska viner som kompletterar måltiden perfekt. Personalen är vänlig och kunnig, och de hjälper gärna till med att rekommendera vinparningar som kompletterar ditt val av mat.

Restaurangen är den perfekta platsen för en romantisk middag, en kväll med vänner eller en speciell familjeögonblick. Den mysiga atmosfären och den omsorgsfullt utformade inredningen ger en känsla av att vara i hjärtat av Italien.

Sammanfattningsvis är Trattoria il Trullo i Kungälv en plats där du kan uppleva genuin italiensk gästfrihet och njuta av autentisk italiensk mat i en trevlig och avslappnad atmosfär. Om du är ute efter en smakrik och minnesvärd matupplevelse är detta definitivt en restaurang att besöka när du är i Kungälv.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼