Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Stockholm / Åkersberga / The Public Åkersberga

The Public Åkersberga

Pub

Njut av god mat och dryck på The Public Åkersberga. Adressen är Storängstorget 4, Åkersberga.

The Public Åkersberga

Storängstorget 4, Åkersberga

Pub

After WorkNattklubbQuizUnderhållningUteservering
Dagens lunch
Meny The Public Åkersberga
Ingen meny inlagd
Dagens Lunch
Mån-Fre kl. 10.00 – 14.00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

The Public Åkersberga

The Public Åkersberga är ett unikt koncept med utsökt mat, förstklassig service, fantastiska miljö och en härlig stämning. Oavsett om du vill njuta av en avslappnad After Work med kollegorna, tillbringa en helkväll med dina bästa vänner eller ha en trevlig söndagsmiddag med familjen, så är The Public Åkersberga platsen att besöka.

Med fokus på att skapa en minnesvärd upplevelse erbjuder The Public Åkersberga en varierad meny som tillfredsställer alla smaker. Du kan förvänta dig en mängd olika rätter som tillagas med omsorg och expertis. Oavsett om du föredrar klassiska favoriter eller vill prova något nytt och spännande, kommer deras utbud att tillfredsställa dina kulinariska önskemål.

Miljön på The Public Åkersberga är verkligen fantastisk. Oavsett om du väljer att sitta inomhus eller njuta ute på terrassen, kommer du att uppskatta den trivsamma atmosfären. Den här platsen är perfekt för att koppla av och umgås med vänner och familj medan du njuter av god mat och dryck.

Om du letar efter en plats som kombinerar utsökt mat, förstklassig service, fantastiska miljöer och en härlig stämning, är The Public Åkersberga det perfekta valet. Oavsett om det är en After Work med kollegorna, en helkväll med vännerna eller en söndagsmiddag med familjen, kommer du att få en minnesvärd och trevlig upplevelse på The Public Åkersberga.

Dagens lunch The Public Åkersberga
The Public Åkersberga serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼