Sök restauranger
Hem / Arvika / The Oven Arvika

The Oven

Pizza

Njut av god mat och dryck på The Oven. Adressen är Kyrkogatan 20, 671 31 Arvika.

The Oven

Kyrkogatan 20, 671 31 Arvika

Tel: 0570-101 00

Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

The Oven

The Oven är en restaurang i Arvika som specialiserar sig på att servera äkta napolitansk pizza. Enligt de regler som fastställts av organisationen Associazione Verace Pizza Napoletano ska en äkta napolitansk pizza vara rund med en diameter på 30-35 centimeter. Den ska ha höga kanter och vara mjuk och elastisk.

För att uppnå dessa egenskaper används en speciell deg bestående av vetemjöl, jäst, salt och vatten. Degen får jäsa i olika omgångar för att utveckla dess smak och textur. Sedan formas den för hand till en platt och rund form, utan att använda kavel eller mekaniska pressar. Detta ger pizzan dess autentiska utseende och konsistens.

En viktig del av tillagningen är att pizzan ska tillagas i en vedeldad ugn. Det är just denna typ av ugn som ger pizzan sin karakteristiska smak och ger den en perfekt balans mellan krispighet och mjukhet. Värmen från den vedeldade ugnen ger pizzan en snabb tillagningstid och en härligt bubblig skorpa.

På The Oven i Arvika kan man alltså njuta av äkta napolitansk pizza som tillagas enligt traditionella metoder och regler. Med sin rundade form, höga kanter och mjuka konsistens, tillsammans med den utsökta smaken från den vedeldade ugnen, är The Oven en plats där man kan uppleva den äkta smaken av Neapolitan Pizza.

Dagens lunch The Oven Arvika
The Oven Arvika serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼