Sök restauranger
Hem / Halmstad / The Bulls Halmstad

The Bulls

Pub

The Bulls är en gemytlig och skön Restaurang/Steakhouse och Pub mitt på lilla torg i Halmstad

The Bulls

Bankgatan 5, 302 43 Halmstad

Tel: 035-14 09 21

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

The Bulls

The Bulls ligger centralt vid Lilla Torg i Halmstad. The Bulls serverar god, vällagad, välsmakande och fräsch mat. Ambitionen är att leverera service med ett leende och en trevlig upplevelse för dig och dina vänner.

The Bulls erbjuder en varierad och lockande à la carte-meny. Restaurangen har en passion för att följa säsongens smaker och råvaror, vilket innebär att menyn ständigt förändras och utvecklas. Här finns alltid något nytt och spännande att prova, samtidigt som de klassiska favoriterna som en riktigt god hamburgare eller deras välkända räkmacka finns kvar på menyn. Du kan vara trygg i att The Bulls strävar efter att tillfredsställa alla gästers smakpreferenser och att de alltid erbjuder en kulinarisk upplevelse av hög kvalitet.

The Bulls är belägen i en charmig och historisk byggnad, nämligen den gamla brandstationen på Lilla Torg. Den unika atmosfären och den intressanta historien bakom byggnaden ger restaurangen en extra touch av karaktär och gör besöket ännu mer minnesvärt.

Oavsett om du är ute efter en trevlig middag med vänner, en romantisk kväll med din partner eller bara vill koppla av med god mat och dryck, så är The Bulls i Halmstad definitivt värt ett besök. Det är en plats där du kan förvänta dig välsmakande mat, utmärkt service och en minnesvärd upplevelse i en trevlig atmosfär.

Dagens lunch The Bulls Halmstad
The Bulls Halmstad serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare