Sök restauranger
Hem / Norrköping / The Black Lion Inn

The Black Lion Inn

Pub

The Black Lion Inn i Norrköping är en autentisk och välkänd pub som lockar besökare med sin charmiga atmosfär och fantastiska urval av öl och mat. Belägen i stadens hjärta erbjuder denna pub en perfekt plats att koppla av, umgås med vänner och njuta av en klassisk pubupplevelse.

The Black Lion Inn

Gamla Rådstugugatan 11 602 24 Norrköping

After WorkUteservering
0.0/5
After work
Med bra pris på mat och dryck.
Måndag – Fredag kl. 15:00 – 18:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

The Black Lion Inn

The Black Lion Inn är känd för sitt fantastiska utbud av drycker, inklusive ett brett urval av öl, ale och spritsorter. Här hittar du både lokala och internationella favoriter, vilket ger dig möjlighet att utforska olika smaker och stilar. Personalen på puben är kunnig och hjälpsam, och de hjälper gärna till att rekommendera rätt dryck för att matcha dina smakpreferenser.

Men puben erbjuder inte bara drycker, de har också en lockande meny med välsmakande maträtter. Du kan njuta av klassiska pubrätter som fish and chips, saftiga hamburgare, läckra nachos och andra läckra tilltugg. Oavsett om du är ute efter en lättare måltid att komplettera din dryck eller en mer substansrik rätt att stilla hungern, kommer du att hitta något som passar din smak.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼