Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Östersund / The Bishops Arms Östersund

The Bishops Arms

The Bishops Arms

Stortorget 8, 831 31 Östersund

Uteservering
Meny The Bishops Arms
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

The Bishops Arms

The Bishops Arms Östersund är perfekt beläget precis vid Stortorget i centrala Östersund. Här kan du uppleva en gedigen och avslappnad brittisk pubmiljö samtidigt som du njuter av ett imponerande sortiment av öl, whisky och andra läckra drycker.

På The Bishops Arms Östersund kan du förvänta dig en matupplevelse utöver det vanliga. Deras kockar använder alltid lokala råvaror och tillagar maten från grunden. Menyn är dynamisk och uppdateras flera gånger om året för att erbjuda variation och säsongens bästa smaker. För den som längtar efter klassiska pubrätter finns högrevsburgare och Fish n’ Chips, som är välkända och omtyckta favoriter. Dessutom erbjuds mindre smårätter och välsmakande desserter för att tillfredsställa alla smaklökar.

The Bishops Arms Östersund strävar också efter att tillgodose olika kostbehov. Du kommer alltid att hitta vegetariska och veganska mat- och dryckesalternativ på deras meny. Det betyder att oavsett dina preferenser finns det något för alla att njuta av.

När du besöker The Bishops Arms Östersund kan du förvänta dig en trivsam och avkopplande atmosfär. Ta plats i den brittiska pubmiljön, njut av den välsmakande maten och utforska det imponerande utbudet av öl, whisky och andra drycker.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼