Sök restauranger
Hem / Helsingborg / The Bishops Arms Mollberg

The Bishops Arms Mollberg

Pub

Njut av god mat och dryck på The Bishops Arms Mollberg. Adressen är Södra Storgtan 2, Helsingborg.

The Bishops Arms Mollberg

Södra Storgtan 2, Helsingborg

Tel: 042-37 37 77

QuizUteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

The Bishops Arms Mollberg

The Bishops Arms Mollberg är en gastropub som förenar det bästa av restaurang och bar i en inbjudande atmosfär där mat och dryck står i centrum. Det är en plats som välkomnar alla smaker och önskemål och erbjuder noggrant utvalda rätter och drycker i en avslappnad brittisk pubmiljö.

På The Bishops Arms Mollberg står kvaliteten i fokus när det gäller både mat och dryck. Här tillagas maten från grunden med användning av lokala råvaror för att säkerställa en autentisk och smakrik upplevelse. Menyn är mångsidig och inkluderar allt från klassiska pubrätter som högrevsburgare och Fish ’n Chips till mindre smårätter och frestande desserter. Oavsett om du är sugen på en större måltid eller en lättare tugga, finns det alternativ som tillfredsställer dina smaklökar.

The Bishops Arms Mollberg välkomnar också alla, inklusive de som föredrar vegetariska och veganska alternativ. Detta återspeglar engagemanget för att tillgodose olika kostpreferenser och göra mat- och dryckesupplevelsen tillgänglig för alla.

Ölsortimentet omfattr ca 200 öl på flaska och ett 30-tal olika fatöl, som till största delen representeras av svenska och utländska mikrobryggerier – noga utvalt och varierande sortimentet. Självklart erbjuder man också ett brett vin-, drink-, och alkoholfritt dryckesutbud.

Så oavsett om du är ute efter att njuta av en god måltid, uppleva en bred variation av drycker eller bara slappna av i en genuin brittisk pubmiljö, är The Bishops Arms den perfekta destinationen. Här kan du smaka på noga utvald mat och dryck i en avslappnad och gästvänlig atmosfär där kvalitet och mångfald är ledord.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare