Sök restauranger
Hem / Linköping / The Bishops Arms Linköping

The Bishops Arms Linköping

Pub

Njut av god mat och dryck på The Bishops Arms Linköping. Adressen är Ågatan 27, Linköping.

The Bishops Arms Linköping

Ågatan 27, Linköping

Tel: 013-10 09 93

Uteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

The Bishops Arms Linköping

På The Bishops Arms Linköping hittar du en pub och restaurang mitt i centrum, bara några steg från Linköpings mest populära gator och ett kvarter från Elite Stora Hotellet. Här erbjuds rikligt med välsmakande mat och ett brett och unikt utbud av öl, perfekt för en afterwork eller en spontan drop-in om det finns plats.

Gastropuben är en plats där restaurang, bar och pub smälter samman i en avslappnad brittisk pubmiljö. Fokus ligger på noggrant utvalda råvaror och hantverksmässigt tillagad mat och dryck som tilltalar alla smaker. Oavsett om du gillar klassiska pubrätter som högrevsburgare och Fish n’ Chips eller mindre smårätter och läckra desserter, finns det något för alla på menyn. Det finns också alternativ för vegetarianer och veganer.

Bishops Arms Linköping är stolta över sitt varierade utbud av öl, whisky och vin och strävar alltid efter att erbjuda spännande och unika valmöjligheter. Maten tillagas från grunden med hjälp av lokala råvaror för att säkerställa bästa möjliga smak och kvalitet.

Besökare på The Bishops Arms Linköping kan förvänta sig en trevlig och avkopplande atmosfär. Det vänliga personalteamet finns alltid till hands för att hjälpa gästerna att välja rätt dryck som kompletterar maten eller för att ge rekommendationer baserade på individuella preferenser.

Alla är välkomna att uppleva konceptet och njuta av god mat och dryck i den autentiska brittiska pubmiljön på The Bishops Arms Linköping. Oavsett om du söker en smakrik middag, spännande ölsorter eller bara en trevlig  stund tillsammans med vänner, ser vi fram emot att erbjuda en trevlig upplevelse.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare