Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Hässleholm / The Bishops Arms Hässleholm

The Bishops Arms

Pub

The Bishops Arms i Hässleholm är en charmig och omtyckt pub mitt i stadens hjärta. Med sin rustika inredning, generösa dryckesutbud och vänliga personal har den blivit en självklar mötesplats för både lokalbefolkningen och besökare.

The Bishops Arms

Första Avenyen 3, Hässleholm

Tel: 0451-25 35 70

Pub

Uteservering
Meny The Bishops Arms
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

The Bishops Arms

The Bishops Arms i Hässleholm är en av stadens mest välkända och älskade pubar. Beläget mitt i centrum, har denna charmiga etablissemang blivit en självklar mötesplats för lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran. Puben är känd för sin genuina atmosfär, vänliga personal och ett imponerande utbud av öl, whisky och andra drycker.

Det första som slår besökare när de kliver in på The Bishops Arms är den rustika och mysiga inredningen. Mörkt trä, antika möbler och tända ljus skapar en avslappnad och välkomnande atmosfär. Det är den perfekta platsen att träffa vänner för en eftermiddagsdrink eller att koppla av med en bok på egen hand.

Puben har också ett imponerande utbud av drycker. Ölsortimentet är omfattande och inkluderar både lokala och internationella märken. Oavsett om du föredrar en krispig lager, en mörk stout eller en fruktig ale, finns det något för alla smaker. För de som föredrar whisky finns en imponerande samling att utforska, med allt från klassiska skotska single malts till spännande nya destillerier från runt om i världen.

Personalen på The Bishops Arms är känd för sin vänlighet och kunskap om drycker. De hjälper gärna till att rekommendera en öl eller whisky som passar din smak, och de är alltid redo att skapa en trevlig upplevelse för sina gäster.

Utöver dryckerna erbjuder The Bishops Arms även en välsmakande matmeny med klassiska pubrätter och internationella favoriter. Här kan du njuta av allt från saftiga hamburgare och Fish and chips till vegetariska alternativ och läckra förrätter.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼