Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Varberg / Thai Jasmine

Thai Jasmine

Thailändskt

Restaurang Thai Jasmine är en pittoresk pärla belägen i hjärtat av Varberg. Här kan du uppleva den förtrollande smaken av det thailändska köket i en avkopplande och mysig miljö. Med ett brett utbud av autentiska thailändska rätter på menyn är detta en plats där smaker och dofter tar dig på en resa till Sydostasien.

Thai Jasmine

Engelbrektsgatan 21, 432 42 Varberg

Thailändskt

SpelautomaterUteservering
Dagens lunch
Meny Thai Jasmine
Ingen meny inlagd

Dagens lunch
Tis -Fre 11:30-14:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Thai Jasmine

Restaurang Thai Jasmine i Varberg är stolta över att erbjuda sina gäster en oemotståndlig smakresa genom det thailändska kökets rika smaker. Restaurangen, belägen på Engelbrektsgatan, är en plats där du kan uppleva genuin thailändsk matlagning tillagad av deras erfarna thailändska kockar. Varje måltid på Thai Jasmine är en resa till Thailand, med alla de smaker och aromer som kännetecknar det thailändska köket.

Denna mysiga restaurang är en välkomnande och avslappnad plats där du kan njuta av ditt sällskap samtidigt som du utforskar vår mångsidiga meny. Man är stolta över att erbjuda något för alla, oavsett om du föredrar milda eller kryddiga rätter, vegetariska alternativ eller klassiska favoriter som pad thai eller grön curry.

Restaurangen är känd för sin gästvänliga atmosfär och vänliga personal, som alltid är redo att guida dig genom menyn eller rekommendera en perfekt vinparring till din måltid. Dessutom har Thai Jasmine fullständiga rättigheter, så du kan njuta av en måltid tillsammans med ett utvalt vin eller en uppfriskande drink.

Dagens lunch Thai Jasmine
Thai Jasmine serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spelautomater Thai Jasmine
Varför inte pröva lyckan? På Thai Jasmine kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.

Annons ▼