Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Östra Göteborg / Örgryte / Taverna Sagapo

Taverna Sagapo

Grekiskt

Stig in genom dörren till Taverna Sagapo och upptäck en charmig kvarterskrog som omedelbart lockar med sin härliga atmosfär och gästvänliga miljö. Här är varje besök en möjlighet att smaka på spännande smaker från både Grekland och världen.

Taverna Sagapo

Wingårdsgatan 11E, 416 54 Göteborg

Tel: 031-211144

Grekiskt

Uteservering
Meny Taverna Sagapo
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Taverna Sagapo

Taverna Sagapo är en charmig kvarterskrog som lockar med sin härliga atmosfär och serverar både grekiska och internationella rätter.

Här kan du avnjuta en måltid i den mysiga restaurangen eller välja att ta med maten hem. Det är den perfekta lösningen för dig som inte känner för att laga mat själv, men ändå vill njuta av god och vällagad mat. Oavsett om du är trött efter en lång dag eller helt enkelt vill unna dig en paus från köket, så kommer Taverna Sagapo att tillfredsställa dina behov.

Menyn på Taverna Sagapo är fylld med läckerheter från både den grekiska och internationella köket. Här kan du välja bland smakfulla mezerätter som tzatziki, moussaka eller souvlaki, som alla serveras med autentiska smaker och färska ingredienser. Om du är ute efter något från andra delar av världen, erbjuder Taverna Sagapo även ett urval av internationella rätter, där varje tugga tar dig på en kulinarisk resa runt jorden.

Men det är inte bara maten som gör Taverna Sagapo till en populär destination. Krogen har även en välutrustad bar där du kan njuta av goda drycker i trevligt sällskap. Oavsett om du är ute efter en uppfriskande cocktail, en kall öl eller ett glas välsmakande vin, så kommer du att hitta något som passar just din smak.

 

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Taverna Sagapo
På Taverna Sagapo finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼