Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Stampen / Tandoori Kitchen Friggagatan

Tandoori Kitchen

Indiskt

Njut av god mat och dryck på Tandoori Kitchen. Adressen är Friggagatan 15, Göteborg.

Tandoori Kitchen

Friggagatan 15, Göteborg

Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Tandoori Kitchen

Tandoori Kitchen på Friggagatan tar dig med på en kulinarisk resa till Indien med sina autentiska rätter och smaker. Restaurangen är känd för sin traditionella indiska matlagning, där man använder sig av vedugnar och tandoor-lerugnar för att tillaga sina rätter. Dessa traditionella metoder ger maten en unik och utsökt smak som är svår att hitta någon annanstans i Stockholm.

Meny med Variation och Kvalitet

Tandoori Kitchen Friggagatan har en omfattande meny med ett brett utbud av rätter. Från klassiska tandoori-grillade rätter till mustiga curryrätter och vegetariska alternativ, finns det något för alla smaker. För de som älskar stark mat erbjuder restaurangen även flera rätter med olika grad av kryddighet.

En av restaurangens signaturrätter är ”Chicken Tikka Masala,” en krämig och smakrik kycklingrätt som är en favorit bland både lokalbefolkningen och besökare. Dessutom finns det även ett stort urval av vegetariska rätter, som ”Palak Paneer” och ”Baingan Bharta,” som är lika aptitretande och tillfredsställande som kötträtterna.

Gästvänlig Atmosfär

Tandoori Kitchen Friggagatan är inte bara känt för sin fantastiska mat, utan även för sin gästvänliga atmosfär och service. Restaurangen är smakfullt inredd med inslag av indisk kultur och konst, vilket skapar en autentisk känsla. Personalen är vänlig och hjälpsam, och de är alltid redo att svara på frågor och rekommendera rätter för den som är osäker på vad man ska beställa.

Dagens lunch Tandoori Kitchen Friggagatan
Tandoori Kitchen Friggagatan serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Hemleverans från Tandoori Kitchen
På Tandoori Kitchen Friggagatan finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare