...
Sök restauranger

« Restauranger

Tandoori House Malmö

Indiskt

0.0/5

Tandoori House Malmö erbjuder vällagad god indisk mat tillagad av fräscha råvaror. Här kan du äta de klassiska indiska rätterna som tex Chicken Tikka Masala och Garlic Naan. Happy Hour alla dagar med extra låga priser på mat och dryck.

Tandoori House

Kalendegatan 16 211 35 Malmö

Tel: 040-611 09 15

Erbjuder: Uteservering

ANNONS ▼

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tandoori House

Om du letar efter en riktig indisk smakupplevelse i Malmö så är Tandoori House Malmö stället för dig. Det här familjeägda restaurangen serverar vällagad god mat tillagad av fräscha råvaror, inklusive klassiska indiska rätter som Chicken Tikka Masala och Garlic Naan. Tandoori House Malmö ligger i hjärtat av staden och mitt i stadens livliga centrum, ett stenkast från centralstationen. Lokalerna är ljusa och inbjudande och serveringspersonalen är alltid glada och hjälpsamma.

Här har man skapat en mysig miljö som passar både för en romantisk middag eller bara ett trevligt lunchstopp. Köket på Tandoori House Malmö är specialiserat på det indiska köket och menyn innehåller ett brett utbud av utsökta rätter från hela Indien. De använder sig endast av de bästa råvarorna för att garantera den bästa smaken och upplevelsen. Genom att använda autentiska kryddor så erbjuder de en unik smaksensation som du inte hittar någon annanstans.

Maten på Tandoori House Malmö  finns i olika styrkor vad det gäller kryddningen – här hittar du alltifrån milda curries till starkare tikka masala-rätter. Du kan även beställa vegetariska alternativ samt specialmat för veganer. Förutom maten så erbjuder de även ett brett utbud av drycker, inklusive alkoholhaltiga drycker, lokala ölsorter samt teer och andra drycker som passar bra till maten.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Dagens lunch Tandoori House Malmö
Tandoori House Malmö serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

ANNONS ▼

Billig öl på Södermalm

Om du är en av de som gillar att ta en öl och njuta av livets goda, då ska du läsa vidare. Denna artikel tar dig med på en resa för att hitta de bästa ställena för billig öl på Södermalm i Stockholm.

Läs mer »
© 2017-2023 Martin Ivarson
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare