Sök restauranger
Hem / Stockholm / Östermalm / Pataka Östermalm

Pataka

indisk restaurang

Pataka Östermalm är en indisk restaurang som ligger på Östermalm

Pataka

Erik Dahlbergsgatan 41, Stockholm

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Pataka

På Östermalm i Stockholm finner man Pataka, en autentisk indisk restaurang som tar gästerna med på en resa genom Indiens rika och mångfaldiga smaker.

Pataka, som betyder ”eldigt” eller ”fyrverkeri” på hindi, lever upp till sitt namn genom att erbjuda en explosiv smakupplevelse. Restaurangen har som mål att presentera indisk matkultur på sitt bästa sätt och erbjuda en kulinarisk resa som kombinerar traditionella recept med moderna innovationer.

Varje rätt på Pataka är noggrant tillagad med färska ingredienser och en harmonisk balans av kryddor och örter. Kockarna, med sin expertis inom indisk matlagning, skapar autentiska smaker som tar gästerna med på en gastronomisk resa genom Indien.

På menyn kan man hitta klassiska indiska rätter såsom butter chicken, biryani, och tandoori-grillade rätter. Det finns också ett brett utbud av vegetariska alternativ och specialiteter från olika regioner i Indien. Oavsett om man är vegetarian, vegan eller har särskilda kostbehov, strävar Pataka efter att tillfredsställa alla gästers smakpreferenser.

Dagens lunch Pataka Östermalm
Pataka Östermalm serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare