Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Haga / Tai Shanghai Haga

Tai Shanghai

Kinesiskt

Tai Shanghai är en kinakrog i Haga som är välkänd för den goda matens skull.

Tai Shanghai

Haga Östergata 4A, Göteborg

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd
Dagens lunch
Serveras måndag till fredag kl. 11:00 – 16:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Tai Shanghai

Tai Shanghai Haga Göteborg är en klassisk kinesisk restaurang i Haga mitti i hjärtat av Göteborg, en etablerad favorit som först slog upp sina dörrar 1977. Med en lång historia av att servera autentisk kinesisk mat, har Tai Shanghai blivit en del av stadens kulinariska arv.

Restaurangen är känd för att erbjuda en omfattande meny med alla de klassiska rätterna som kännetecknar det kinesiska köket. Här kan du börja din måltid med knapriga vårrullar som smälter i munnen eller smöriga friterade räkor som är en smakupplevelse i sig. För de som föredrar en rikare smakprofil finns det också möjlighet att njuta av saftig biff tillsammans med krispiga bambuskott, en perfekt kombination av smaker och texturer.

Restaurangen är mer än bara en plats att äta på, det är också en plats att uppleva den genuina atmosfären av kinesisk gästfrihet. Restaurangen har skapat en inbjudande och avslappnad miljö där gästerna kan koppla av och njuta av sin måltid i goda vänners sällskap eller med familjen.

Med över fyra årtionden av erfarenhet i branschen har Tai Shanghai Haga Göteborg behållit sin popularitet genom att erbjuda kvalitetsmat och utmärkt service. Det är en plats där du kan fördjupa dig i kinesisk matkultur och njuta av en smakresa till Fjärran Östern, allt mitt i hjärtat av Göteborg. Så om du är ute efter att utforska de klassiska smakerna från det kinesiska köket, är Tai Shanghai Haga Göteborg definitivt värt ett besök.
Visste du?
Första gången kinesisk mat på restaurang i Sverige serverades var på Berns i Stockholm – redan år 1944, dock dröjde det till 1959 innan den första kinarestaurangen öppnades i Göteborg av Liu Wan Chong.

Dagens lunch Tai Shanghai Haga
Tai Shanghai Haga serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼