Sök restauranger
Hem / Göteborg / Östra Göteborg / Kålltorp / Salt & Peppar Munkebäck

Salt & Peppar

Sportbar

Salt & Peppar i Kålltorp är det perfekta stället att träffa vänner, familj, kollegor och bekanta. Varför inte bjuda med kollegorna på en afterwork, äta en läcker middag tillsammans med familjen eller ta en drink i baren? Salt & Peppar är den självklara mötesplatsen för alla.

Salt & Peppar

Munkebäcksgatan 10, 416 53 Göteborg

SportbarUteservering
5.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Salt & Peppar

Salt & Peppar är din lokala sportbar i Munkebäck där maten är lika smakfull som matcherna på skärmen. Här kan du sitta ned, koppla av och njuta av en varierad meny som bjuder på läckra maträtter och smakrika pizzor som kommer att tillfredsställa dina smaklökar. Oavsett om du vill avnjuta din måltid på plats eller ta med dig den hem för en mysig middag, är du alltid välkommen.

På Salt & Peppar hittar du även ett imponerande utbud av drycker, perfekta för att komplettera din sportupplevelse. Det finns en bredd av alternativ som passar alla smaker, oavsett om du föredrar en kall öl, en uppfriskande cocktail eller ett glas vin.

Här kan du följa de största sportevenemangen på deras stora skärmar. Allt från La Liga, Premier League och Allsvenskan till Elitserien och många fler tävlingar visas, så oavsett vilken sport du följer, har du möjlighet att njuta av spänningen.

Tag med dina vänner och skapa en minnesvärd kväll på Salt & Peppar Kålltorp. Njut av god mat, svalkande drycker och spännande sport – här finns allt du behöver för en trevlig kväll i gott sällskap.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare