Sök restauranger
Hem / Göteborg / Östra Göteborg / Lunden Göteborg / Restaurang Sofra

Restaurang Sofra

Pizza, Turkiskt

På Restaurang Sofra, som är en kvarterskrog i Lunden, Göteborg strategiskt belägen på Danska vägen i den charmiga stadsdelen Lunden, erbjuds en matupplevelse som är en resa genom smaker och kulturer.

Restaurang Sofra

Danska vägen 79 416 59

Tel: 031 - 25 50 95

SpelautomaterUteservering
Dagens lunch
0.0/5
Dagens lunch
Serveras måndag till fredag kl. 11:00 – 14:00

 

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Restaurang Sofra

På Restaurang Sofra, som ligger på Danska vägen i stadsdelen Lunden, kan du avnjuta en varierad meny med smaker från både Turkiet och Italien. Här erbjuds ett brett utbud av läckra mezerätter från den turkiska köket, men du kan även välja mellan andra maträtter som pizza, pasta, kebab och ett flertal vegetariska alternativ.

Sofra är en plats där du kan utforska olika kulinariska världar. Om du är sugen på smakrika och delikata mezerätter, såsom hummus, falafel, och baklava, kommer du garanterat att hitta något som passar din smak. För de som föredrar italienska smaker, erbjuder de läckra pizzor med olika toppings och härliga pastarätter som tillfredsställer dina cravings.

För de som är ute efter något mer traditionellt finns också smakfulla kebabalternativ att välja mellan. Och om du föredrar vegetarisk mat, finns det ett omfattande utbud av vegetariska alternativ som tillfredsställer dina smaklökar och önskemål.

Oavsett vad du är sugen på, kommer Restaurang Sofra på Danska vägen att erbjuda en smakfull och mångsidig matupplevelse som kommer att tillfredsställa alla dina matlustar.

När du besöker Sofra får du inte missa Pide som är en turkisk ersion av pizza. Pide är ett tunt och avlångt bröd som fylls med goda pålägg det kan vara till exempel kött, ost, grönsaker och ägg.

Det finns många andra lika trevliga restauranger i Lunden, Paddingtons Pub är ett uppskattat ställe med öl och sport på storbild.

Dagens lunch Restaurang Sofra
Restaurang Sofra serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spelautomater Restaurang Sofra
Varför inte pröva lyckan? På Restaurang Sofra kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.
Hemleverans från Restaurang Sofra
På Restaurang Sofra finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼