Sök restauranger
Hem / Göteborg / Hisingen / Lundby / Restaurang Nanking

Restaurang Nanking

Kinesiskt

Njut av god mat och dryck på Restaurang Nanking. Adressen är Lantmätaregatan 12, Göteborg.

Restaurang Nanking

Lantmätaregatan 12, Göteborg

Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Restaurang Nanking

Restaurang Nanking är en etablerad och välrenommerad kinesisk restaurang i Göteborg. Belägen i hjärtat av staden på Hisingen har den blivit en destination för både lokalbor och besökare som söker en smakfull och autentisk kinesisk matupplevelse.

Restaurangen är känd för sin eleganta atmosfär och vänliga personal, vilket skapar en inbjudande miljö för både par, familjer och vänner. Menyn på Restaurang Nanking är omfattande och inkluderar allt från klassiska favoriter som Pekinganka och dim sum till nyskapande rätter med modern twist. Oavsett om du är vegetarian, vegan eller älskar kött och skaldjur, finns det något för alla här.

Restaurang Nanking sätter kvalitet i första hand och använder färska råvaror och autentiska kryddor och smaker för att skapa sina rätter. Detta gör varje måltid till en unik och minnesvärd upplevelse.

Vare sig du är ute efter en romantisk middag, en festlig familjehögtid eller bara vill utforska de spännande smakerna i kinesisk mat, så är Restaurang Nanking ett utmärkt val i Göteborg. Med sin passion för mat och gästfrihet har de blivit en favoritdestination för alla som vill njuta av en smakresa genom Kina mitt i Göteborg.

Dagens lunch Restaurang Nanking
Restaurang Nanking serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼