Sök restauranger
Hem / Norrköping / Restaurang Hugo

Restaurang Hugo

Stekhus

Hugo stekhus, belägen i lummiga Götaparken ett stenkast från Norrköpings centralstation. Med en blandad meny i restaurangen, och aktivitetshall fylld med bowling, shuffleboard och dart, tillgodoses  alla kvällens behov.

Restaurang Hugo

Slottsgatan 118 Norrköping

BowlingDartNattklubbshuffleboardUteservering
0.0/5
CRAZY MONDAY
Ät – drick – bowla eller shuffla
till ett galet pris
Varje måndag, kl. 16.00 – 23.00

 

AFTER WORK
Hugos populära After Work ger dig möjlighet att koppla av och ha en trevlig stund efter jobbet.
Måndag – Fredag mellan 16-18

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Restaurang Hugo

Hugo Stekhus i Norrköping erbjuder en varierad och lockande meny som tilltalar alla smakpreferenser. Oavsett om du är sugen på en saftig biff, en läcker fiskrätt eller vegetariska alternativ, kommer du att hitta något som passar din smak. Restaurangens skickliga kockar använder endast färska och högkvalitativa råvaror för att skapa smakfulla och vällagade rätter.

Men Hugo Stekhus är mer än bara en restaurang. I anslutning till restaurangen finns en aktivitetshall där du kan roa dig med bowling, shuffleboard och dart. Detta gör det till en perfekt plats att tillbringa kvällen med vänner, familj eller kollegor. Du kan njuta av en läcker måltid och sedan delta i spännande tävlingar eller bara ha en trevlig stund tillsammans.

Den vackra omgivningen i Götaparken ger restaurangen en avkopplande atmosfär. Du kan njuta av en trevlig utsikt medan du avnjuter din mat eller tar en drink i baren. Personalen på Hugo Stekhus är känd för sin vänlighet och professionella service, och de kommer att göra sitt bästa för att se till att du får en minnesvärd och trivsam upplevelse.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare