Sök restauranger
Hem / Falkenberg / Restaurang Gustaf Bratt

Restaurang Gustaf Bratt

Restaurang

Restaurang Gustaf Bratt är inrymd i ett korsvirkeshus som byggdes år 1861, och huset är ett landmärke i Falkenberg. Här serveras mat och dryck av hög klass, och i nattklubben samsas flera färgstarka event med de bästa av Dj:s.

Restaurang Gustaf Bratt

Brogatan 1, 311 31 Falkenberg

NattklubbUnderhållningUteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Restaurang Gustaf Bratt

Restaurang Gustaf Bratt är belägen i en vacker korsvirkesbyggnad som står som ett landmärke i Falkenberg. Byggnaden, uppförd år 1861, ger en historisk och charmig atmosfär till restaurangen. Här kan du njuta av mat och dryck av högsta klass, och dessutom uppleva spännande event och nattklubbskvällar med de bästa DJ:arna.

När du kliver in i Restaurang Gustaf Bratt möts du av en unik och inbjudande atmosfär. Korsvirkeshusets karakteristiska trädetaljer och den omsorgsfullt restaurerade interiören skapar en tidlös elegans som ger en extra dimension till din matupplevelse.

Restaurangen strävar alltid efter att leverera mat och dryck av hög kvalitet. Menyn erbjuder en varierad uppsättning av välkomponerade rätter, som tillagas med noggrant utvalda ingredienser och presenteras på ett konstnärligt sätt. Oavsett om du är sugen på en välsmakande förrätt, en läcker huvudrätt eller en lockande dessert, kommer maten att tillfredsställa dina smaklökar på bästa möjliga sätt.

Förutom den fantastiska maten erbjuder Restaurang Gustaf Bratt också en spännande nattklubb där flera färgstarka event äger rum. Här kan du dansa till de bästa DJ:arna, njuta av en livlig atmosfär och skapa minnen med vänner och andra festglada människor. Nattklubben erbjuder en plats där musiken får dig att släppa loss och dansa till de bästa låtarna till framåt ”småtimmarna”

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼