Sök restauranger
Hem / Ljungby / Restaurang Charlie Lungby

Restaurang Charlie

Pub, Restaurang

Njut av god mat och dryck på Restaurang Charlie . Adressen är Hantverkaregatan 13, Ljungby.

Restaurang Charlie

Hantverkaregatan 13, Ljungby

DartUteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Restaurang Charlie

Restaurang Charlie i Ljungby är en plats där alla smaker och tillfällen kan tillfredsställas. Med en omfattande meny och ett imponerande utbud av whisky är detta en destination som erbjuder något för alla. På den trevliga uteserveringen kan du njuta av en måltid under varma sommarkvällar. Dessutom har uteserveringen skjutfönster, vilket gör det möjligt att sitta här även under kyligare delar av året. Restaurang Charlie serverar välsmakande och hemlagad svensk och internationell mat, där allt lagas från grunden med omsorg och passion. Menyn är mycket varierad för att tillgodose alla gästers smakpreferenser.

Efter en mättande måltid på Restaurang Charlie är det bäst att ta sig en drink på Chaplin, puben som ligger bara en trappa ner. Chaplin Pub erbjuder en äkta och rustik pubmiljö. Med både stout och lager på pumparna blir dryckesupplevelsen ännu bättre. Här hittar du också två av stadens bästa klubbar för att njuta av förstklassiga drycker.

Chaplins Pub har en mysig atmosfär där man enkelt kan trivas. Sätt dig bekvämt i en av sofforna eller koppla av vid baren. Den vackra spisen skapar en välkomnande atmosfär strax innanför dörren. Chaplins Pub är även hem för Whiskeysällskapet, och med det unika utbudet som bara finns på Chaplins Pub blir det en självklar destination för whiskyälskare.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼