Sök restauranger
Hem / Mölndal / Rasa Sayang

Rasa Sayang

Kineskiskt

Med en engagerad personal och en passion för autentiska recept, erbjuder Rasa Sayang Mölndal en smakupplevelse utöver det vanliga. Utforska de rika smakerna från olika asiatiska regioner i en välkomnande och vänlig atmosfär, där färska råvaror är nyckeln till varje rätt.

Rasa Sayang

Göteborgsvägen 3, 431 30 Mölndal

Spelautomater
Dagens lunch
0.0/5

Lunchbuffe
Mån-Fre : 11:00 – 16:00

  • Svensk husmanskost
  • Kinesiskt
  • Thailändsk
  • Malaysia
  • Indisk
  • Indonesisk
  • Sushi

 

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Rasa Sayang

Rasa Sayang i Mölndal är inte bara en restaurang; det är en plats där du kan uppleva en kulinarisk resa genom Asiens mångfaldiga smaker och rätter. Restaurangen är känd för sitt vänliga och hjälpsamma personal, som gör ditt besök till en minnesvärd och välkomnande upplevelse från det ögonblick du kliver in genom dörren.

Det som särskiljer Rasa Sayang är deras åtagande att använda genuina och autentiska recept från olika asiatiska regioner. Dessa recept är hemligheten bakom den utsökta maten som serveras här. Varje rätt är skapad med omsorg och precision av erfarna kockar som har en djup förståelse för de komplexa smakerna i det asiatiska köket.

En av grundpelarna för kvalitet på Rasa Sayang är användningen av färska råvaror. Detta garanterar att varje måltid är så fräsch och smakrik som möjligt. Varje ingrediens väljs noggrant för att säkerställa att rätterna är av högsta kvalitet.

När du besöker Rasa Sayang Mölndal kommer du att upptäcka en omfattande meny med en mängd olika rätter att välja mellan. Oavsett om du föredrar kryddstarka thailändska rätter, mildare malaysiska smaker eller klassiska kinesiska måltider, kommer du att hitta något som passar din smak. Deras varierade utbud gör det enkelt att utforska olika smaker och regioner inom det asiatiska köket.

Så om du är sugen på att utforska det asiatiska köket och vill uppleva en smakresa bortom det vanliga, är Rasa Sayang den perfekta restaurangen för dig. Kom och låt dina smaklökar utforska en värld av smak på Rasa Sayang.

 

Dagens lunch Rasa Sayang
Rasa Sayang serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Spelautomater Rasa Sayang
Varför inte pröva lyckan? På Rasa Sayang kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare