Sök restauranger
Hem / Göteborg / Hisingen / Tuve / Raffes

Raffes

Pub

Raffes är kvarterskrogen i Tuve som serverat nöjda gäster i över 30 år. Med en historia som sträcker sig bakåt till 1989 har Raffes utvecklats till en populär restaurang som lägger stor vikt vid att servera god och vällagad mat i en trevlig miljö

Raffes

Tuve torg 13, Göteborg

SpelautomaterUnderhållningUteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Raffes

Raffes Tuve är ett perfekt ställe för att stilla hungern oavsett om du söker en pizza, en burgare eller á la carte-mat. För bordsservering eller avhämtning erbjuder vi alltid den godaste maten tillverkad med det bästa råvaror. Vi har även en välfylld bar som passar alla smaker.

Ölen som serveras i den trevliga baren inkluderar lokala favoriter och spännande internationella sorter på både kran och flaska. För dem som föredrar cocktails finns det ett stort urval av klassiker som Mojito, Margarita och Gin & Tonic på menyn.

I den moderna miljön på Raffes i Tuve kan du njuta av den trevliga och avkopplande atmosfären. Den hjälpsamma personalen guidar dig till den perfekta matupplevelsen. Oavsett om du vill äta middag eller bara ta något finns det mesta!

Dagens lunch Raffes
Raffes serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spelautomater Raffes
Varför inte pröva lyckan? På Raffes kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare