Sök restauranger
Hem / Uddevalla / Pub 1803 Uddevalla

Pub 1803

Pub

Puben 1803 är en plats där man kan slappna av och njuta av god mat och dryck i en avslappnad atmosfär.

Pub 1803

Norra Drottninggatan 26, Uddevalla

After WorkQuiz
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Pub 1803

Puben 1803 är en mysig pub inredd i en typisk engelsk stil. Här kan man verkligen känna atmosfären av en traditionell brittisk pub och njuta av dess unika charm. Med sitt varierade och omfattande ölsortiment är det en plats där ölentusiaster kan prova på olika sorters öl och upptäcka nya favoriter.

När det kommer till mat erbjuder 1803 typiska pubrätter som är älskade över hela världen. Deras saftiga burgare är gjorda med omsorg och toppas med läckerheter som ost, bacon och olika såser. För dem som vill ha en smak av traditionella brittiska rätter finns fish and chips på menyn. Den krispiga friterade fisken serveras med härligt gyllene pommes frites och en traditionell tartarsås. Dessa rätter är perfekta att avnjuta tillsammans med en väl kyld öl.

Puben 1803 är en plats där man kan slappna av och njuta av god mat och dryck i en avslappnad atmosfär. Den vänliga personalen skapar en välkomnande känsla och gör sitt bästa för att göra besöket så trevligt som möjligt. Oavsett om man kommer för att ha en avkopplande stund ensam eller för att umgås med vänner, så finns det alltid en plats att sätta sig ned och njuta av det stora utbudet av öl och de klassiska pubrätterna.

Annons ▼