Sök restauranger

Pizza Night

Pizza, Pub

Pizza Night i Björkekärr serverar goda pizzor och har ett stort utbud av öl och andra drycker. Pizza Night är den lokala kvarterskrogen i Björkekärr där man träffas över en öl eller en bit mat.

Pizza Night

Stenungsundsgatan 2, 416 74 Göteborg

Tel: 031-21 52 55

BiljardSpelautomaterUteservering
4.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Pizza Night

Kvarterskrogen i Björkekärr, tidigare känd som Smaskens, behåller än idag sitt smeknamn bland många trogna gäster. Denna populära restaurang lockar besökare från hela Östra Göteborg, lockade av både dess kulinariska erbjudanden och avslappnade atmosfär. Oavsett om du är hungrig eller bara törstig, finns något för alla att njuta av här.

När det kommer till maten på Pizza Night Björkekärr kan du förvänta dig en varierad meny med läckra pizzor, saftiga kebaber och fräscha sallader. Du har valet att antingen njuta av din måltid på plats i restaurangen eller ta med den hem för en mysig kväll. För de som inte är superhungriga erbjuds ett urval av snacks och smårätter som tillfredsställer dina smaklökar.

För sportentusiaster finns ett extra ”dragplåster” på Pizza Night – möjligheten att titta på stora och spännande sportevenemang på en imponerande storbildsskärm. Oavsett om det är en avgörande match eller en viktig turnering, kan du vara säker på att restaurangen kommer att visa det på den stora skärmen för din underhållning.

Tips: Besök även Ostindiska Ölkompaniet

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spelautomater Pizza Night
Varför inte pröva lyckan? På Pizza Night kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.
Spela biljard med dina vänner
På Pizza Night finns det möjlighet att spela biljard – detta är något som många tycker är trevligt.
Hemleverans från Pizza Night
På Pizza Night finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare