Sök restauranger
Hem / Karlstad / Pitcher’s Karlstad

Pitcher's Karlstad

Pub, Sportbar

Upplev den ultimata kombinationen av sport, mat, dryck och underhållning på Pitcher’s Karlstad, din centrala oas för nöje och gemenskap. På Stora Torget i Karlstad, omgiven av stadens mest populära restauranger och nattklubbar, väntar en upplevelse utöver det vanliga.

Välkommen till en plats där du kan följa ditt favoritlag, njuta av läckra rätter och uppleva en kväll fylld av minnen tillsammans med vänner och andra sportentusiaster.

Pitcher's Karlstad

Kungsgatan 12, 652 24 Karlstad

BowlingNattklubbQuizSportbarUteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Pitcher's Karlstad

Pitcher’s Karlstad är den perfekta destinationen för alla sportälskare, matentusiaster och de som letar efter en aktiv nöjesplats! Denna pub och sportbar är centralt belägen mitt på Stora Torget i Karlstad och omges av stadens mest populära restauranger och nattklubbar.

På Pitcher’s kan du njuta av flera stora TV-skärmar som visar alla de stora sportevenemangen och matcherna från hela världen. Oavsett om det är fotboll, basket, ishockey, baseball eller något annat, så sänder vi det. Och det bästa är att du inte behöver oroa dig för att bli hungrig under matchen, eftersom vårt varierade menyutbud erbjuder något för alla smaker.

Från läckra hamburgare till signaturrätten, fish and chips, är rätterna på Pitcher’s Karlstad skapade med de färskaste ingredienserna och tillagade av derasskickliga kockar. För att komplettera din måltid finns också ett brett urval av öl, vin, cocktails och andra drycker som passar alla önskemål.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare