Sök restauranger
Hem / Falun / Pitcher’s Falun

Pitcher's Falun

Pub, Sportbar

Pitcher’s Falun är din lokala pub och sportbar. Här kan du och ditt sällskap njuta av utsökt mat och dryck, följa de bästa sporthändelserna på TV och delta i roliga lokala aktiviteter och underhållning.

Pitcher's Falun

Holmgatan 15, 791 71 Falun

QuizSportbarUteservering
Dagens lunch

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Pitcher's Falun

Pitcher’s Falun är din lokala pub och sportbar, en perfekt plats för dig och ditt sällskap att samlas och ha trevligt. Här kan ni njuta av en varierad meny med utsökt mat och dryck som passar alla smaker. Oavsett om du är sugen på en saftig burgare, fräscha sallader eller läckra smårätter, finns det något för dig på menyn.

Men det är inte bara maten och drycken som lockar. På Pitcher’s Falun kan du följa alla de stora sporthändelserna på deras stora TV-skärmar, vilket gör det till den perfekta platsen att heja på ditt favoritlag tillsammans med vänner. Atmosfären är alltid livlig och full av energi, särskilt under stora sportevenemang.

Utöver sport och god mat erbjuder Pitcher’s Falun också en rad lokala aktiviteter och underhållning. Det kan vara allt från quizkvällar och livemusik till temakvällar och andra roliga evenemang som gör varje besök unikt och minnesvärt. Kom och upplev den gemytliga stämningen och det breda utbudet av nöjen på Pitcher’s Falun, din lokala mötesplats där alla är välkomna!

Dagens lunch Pitcher’s Falun
Pitcher’s Falun serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼