Sök restauranger
Hem / Ystad / Pinchos Ystad

Pinchos Ystad

Pinchos Ystad är stället där du får avnjuta smårätter från hela världens kök och färgglada drinkar i en härlig och inbjudande miljö. Med en meny som tar dig på en smakresa runt världen, kan du uppleva spännande smaker och dofter från olika kulturer och kök, allt serverat i små, delningsvänliga portioner.

Pinchos Ystad

Hamngatan 5, 271 43 Ystad

Uteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Pinchos Ystad

Restaurangen Pinchos i Ystad är en oas för matälskare som vill uppleva en smakrik och spännande matupplevelse. Belägen i hjärtat av Ystad, är denna restaurang känd för sin unika koncept där gästerna får möjlighet att beställa små rätter från en bred och varierad meny inspirerad av världens alla hörn.

Istället för att använda traditionella menyer får gästerna tillgång till en app där de kan bläddra bland olika rätter och beställa direkt från sina smartphones. Detta gör inte bara beställningsprocessen enklare och smidigare, utan ger också gästerna möjlighet att ta kontroll över sin matupplevelse på ett interaktivt sätt.

Om du är sugen på tapasinspirerade läckerheter finns det något för alla på Pinchos. Dessutom kan du förgylla din måltid med några av deras färgglada och uppfriskande drinkar, perfekt för att sätta stämningen och höja upplevelsen till nästa nivå. Med sin härliga atmosfär och lockande utbud av mat och dryck är Pinchos Ystad stället för en minnesvärd och smakrik upplevelse.

Pinchos är inte vilken restaurang som helst – det är världens första app-restaurang. I appen kan du enkelt boka bord och utforska den mångsidiga menyn av spännande smårätter och färgsprakande drinkar. Här gör du enkelt och smidigt dina beställningar och har även möjlighet att betala för ditt besök mot kvällens slut.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare