Sök restauranger
Hem / Varberg / Pinchos Varberg

Pinchos Varberg

Tapas

Samla dina nära och kära, kollegor eller vänner och ge er själva möjligheten till en minnesvärd kväll på Pinchos i Varberg. Det här är platsen där du kan njuta av en unik och oförglömlig gastronomisk upplevelse tillsammans med dina närmaste. Välkommen till en kväll fylld med smaker, skratt och goda stunder på Pinchos!

Pinchos Varberg

Drottninggatan 27, Varberg

Uteservering

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Pinchos Varberg

Pinchos i Varberg är platsen där ni kan njuta av smårätter från hela världens kök och färgglada drinkar i en härlig och livlig miljö. Oavsett om ni är ute efter en trevlig kväll med vänner, en avslappnad middag med familjen eller en afterwork med kollegorna, så är Pinchos det pefekta stället att gå till.

Pinchos erbjuder en varierad meny med smårätter från hela världens kök. Här kan ni välja och vraka bland spännande smakupplevelser från olika kulturer, allt från mexikanska quesadillas till spanska tapas och asiatiska dumplings. Varje rätt är noggrant komponerad för att erbjuda en explosion av smaker och garantera en gastronomisk resa genom världen.

Det bästa med Pinchos är att maten och drycken beställs enkelt genom deras innovativa app. Ni kan bläddra igenom menyn, välja era favoriträtter och sedan låta köket ta hand om resten. Det gör det möjligt för er att beställa precis det ni är sugna på, i den takt ni önskar.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼