Sök restauranger
Hem / Stockholm / Södermalm / Pinchos Södermalm

Pinchos

Tapas

Njut av smårätter från hela världens kök och färgglada drinkar på Pinchos Södermalm. Ta med dina vänner, kollegor eller familjen – hit är du alltid välkommen, för både små och stora stunder.

Pinchos

Folkungagatan 105, Stockholm

Uteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Pinchos

Pinchos på Folkungagatan förkroppsligar det unika och spännande restaurangkonceptet Pinchos. Beläget på en livfull gata i Stockholm, kombinerar Pinchos Folkungagatan en varierad och smakfull meny med en avslappnad och social atmosfär.

Restaurangen är en del av Pinchos-kedjan, som har tagit Sverige med storm genom att erbjuda en unik matupplevelse. Konceptet innebär att gästerna beställer sina favoriträtter direkt från sina smartphones via en speciell app. Denna moderna och smidiga metod gör det möjligt för besökarna att bläddra bland ett brett urval av rätter och beställa precis det de önskar när de önskar det.

Menyn på Pinchos Södermalm är en resa runt världen av smaker, med en mängd olika rätter som inspirerats av internationella kök. Här kan du välja bland allt från tapas och sushi till hamburgare och vegetariska alternativ. Oavsett om du är sugen på något sött eller något salt, kommer du att hitta något som tillfredsställer dina smaklökar.

Vidare är atmosfären på Pinchos Folkungagatan livlig och social. Restaurangen är designad för att uppmuntra gäster att umgås och njuta av måltiden tillsammans. Den moderna inredningen och den glada stämningen gör det till en utmärkt plats för både vänner som vill dela en god måltid och familjer som vill ha en avslappnad middag tillsammans.

Så om du letar efter en spännande matupplevelse i Stockholm, där du kan utforska en mångfald av smaker i en social atmosfär, är Pinchos Folkungagatan ett utmärkt val. Det är en plats där du kan ta del av den moderna restaurangvärlden och njuta av en smakresa utan dess like.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare