Sök restauranger
Hem / Göteborg / Ölrepubliken

Ölrepubliken

Pub

Med sin unika atmosfär, breda utbud av öl och vänliga personal, är Ölrepubliken i Göteborg en av stadens bästa pubar och ett måste för alla ölälskare. Besök den idag och upplev den trevliga stämningen själv!

Ölrepubliken

Kronhusgatan 2B, Göteborg

Tel: 031 711 37 10

Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Ölrepubliken

Ölrepubliken är en populär restaurang belägen i Göteborg som lockar ölentusiaster från när och fjärran. Här får du uppleva en otrolig variation av högkvalitativa ölalternativ och en matupplevelse utöver det vanliga.

Med sina imponerande trettio kranar erbjuder Ölrepubliken ett brett utbud av öl på fat. Här finns något för alla smaker och preferenser, från klassiska ölstilar till spännande och nyskapande brygder. För den som föredrar flasköl finns också ett imponerande sortiment med ett par hundra sorter att välja bland. Oavsett om du är en erfaren ölkännare eller nyfiken på att utforska ölens värld, kommer du definitivt att hitta något som tilltalar din smakpalett.

Men Ölrepubliken är mer än bara öl. Restaurangen erbjuder också en matupplevelse som strävar efter att överträffa förväntningarna. Köket har som mål att skapa rätter som kompletterar och förstärker ölen på bästa sätt. Med fokus på kvalitetsråvaror och en passion för hantverk erbjuder de en meny som både utmanar och tillfredsställer gästernas smaklökar.

Dagens lunch Ölrepubliken
Ölrepubliken serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼