Sök restauranger
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Stampen / Restaurang Olivedal

Olivedal

Sportbar

Restaurang Olivedal är stället att gå till för den bästa mat och sportupplevelsen. Det finns ett stort utbud av välsmakande och prisvärda rätter att välja mellan.

Olivedal

Ranängsgatan 8, Göteborg

Tel: 031 27 90 70

After WorkQuizSportbarUteservering
After work
Vardagar kl. 14:00 – 19:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Olivedal

Restaurang Olivedal är en idealisk plats för den som vill ha en autentisk restaurang- och sportupplevelse. Maten är utsökt och menyn är både välkomponerad och prisvärd. För de som är ute efter att se sina lag spela finns det specialbyggda soffbås som erbjuder en perfekt ljud- och bildupplevelse.

Menyn ändras beroende på säsong och kockens inspiration. Restaurang Olivedal erbjuder allt från enklare snacks till större rätter, där du kan välja mellan kött, fisk och olika växtbaserade alternativ.

Oavsett om du letar efter en trevlig middag eller ett ställe att följa ditt favoritlag så är Restaurang Olivedal det perfekta stället. Här får du den ultimata restaurang och sportupplevelsen.

After-work

När arbetsdagen är slut är det dags att ta en paus och fira med en härlig after work. På Restaurang Olivedal har man tagit till fasta på detta och erbjuder en chans att slappna av och njuta av god mat och dryck. Vardagar mellan 14:00 och 19:00 sänker man priser på mat och dryck och välkomnar dig och dina kollegor/vänner för en trevlig after work. Så när arbetsdagen är slut, ta dig en paus och njut av en härlig after work på Restaurang Olivedal.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼