Sök restauranger
Hem / Halmstad / O’Learys

O'Learys

Amerikanskt, Sportbar

Oavsett om du är en sportentusiast, matälskare eller bara vill ha en kväll fylld med skratt och nöjen, så är O’Learys Halmstad det perfekta stället att besöka.

O'Learys

Storgatan 28-30, 302 43 Halmstad

After WorkBowlingKaraokeQuizshuffleboard
0.0/5

Kombinera ditt biobesök med god mat och dryck. Välj mellan 3 rätter + biobiljett på SF Bio.

För endast 249 kr för vuxna och 149 kr för barn upp till 12 år får ni mat samt biobiljett.

Recensioner är tillfälligt avstängt.

O'Learys

O’Learys är en populär restaurangkedja som även finns i Halmstad. Beläget i den vackra staden Halmstad i södra Sverige, erbjuder O’Learys en trevlig atmosfär och ett brett utbud av mat och dryck för att tillfredsställa alla smaker.

När du kliver in på O’Learys i Halmstad möts du av en livlig och energisk miljö. Restaurangen är inredd i en modern och sportig stil, med stora TV-skärmar som visar de senaste sportevenemangen. Det är den perfekta platsen att träffa vänner och familj för att njuta av god mat och samtidigt uppleva spänningen i sportvärlden.

Menyn på O’Learys är mångsidig och erbjuder något för alla. Här kan du hitta klassiska amerikanska rätter som hamburgare, ribs, nachos och chicken wings, som serveras med olika smaksättningar och såser. För de som föredrar något lättare finns också sallader och smörgåsar att välja mellan. Dessutom har O’Learys ett bra utbud av drycker, inklusive öl, vin, cocktails och alkoholfria alternativ.

Bowlingbanorna på O’Learys är perfekta för att utmana vänner eller familj på en rolig och konkurrenskraftig aktivitet. Slå ner käglorna och se vilken poäng du kan uppnå medan du njuter av atmosfären och (kanske)hejar på dina lagkamrater.

Om du föredrar shuffleboard finns det också möjlighet att delta i detta populära spel. Shuffleboard är en aktivitet där du skjuter puckar längs en spelplan i syfte att få dem att hamna på rätt plats och samla poäng. Det är en rolig och engagerande aktivitet som passar för alla åldrar och färdighetsnivåer.

För de som älskar att sjunga och visa upp sina talanger finns även karaoke på O’Learys i Halmstad. Du kan välja din favoritlåt och gå upp på scenen för att underhålla dina vänner och andra gäster. Det är en fantastisk möjlighet att släppa loss och ha kul tillsammans med andra musikälskare.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare