Sök restauranger
Hem / Partille / Sävedalen / Mr Singh Sävedalen

Mr Singh

Indiskt

I Sävedalen finns en gastronomisk pärla som tar dig med på en smakresa till Indien. Mr Singh Sävedalen, den bästa indiska restaurangen i området, bjuder på en autentisk och lockande matupplevelse som kommer att förföra dina sinnen. Oavsett om du är en entusiast av kryddstarka rätter eller föredrar mildare alternativ, är Mr. Singh platsen där dina smaklökar kommer att jubla. Upptäck mer om denna smakfulla oas i Sävedalen!

Mr Singh

Göteborgsvägen 27, Sävedalen

Tel: 0705-100 820

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5
Dagens lunch
Serveras måndag till fredag kl. 11:00 – 15:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Mr Singh

Om du letar efter en smakupplevelse av autentiskt indiskt kök i Sävedalen, behöver du inte leta längre. Mr. Singh är den ultimata restaurangen för dig när du vill förflyttas till smakens och dofternas Indien, mitt i hjärtat av Sävedalen. Med en mångfald av läckra indiska rätter på menyn är detta stället där du kan uppleva en kulinarisk resa genom Indiens rika gastronomi, allt i en mysig och inbjudande atmosfär.

Mr. Singh är känd för att erbjuda en bred variation av indiska rätter som tillfredsställer alla smaker och preferenser. Oavsett om du föredrar milda och krämiga kormar eller kryddiga och smakrika tandoori-rätter, kommer du att hitta något som passar din gom här. Deras kockar använder färska ingredienser och autentiska kryddor för att skapa rätter som är en smakexplosion för dina smaklökar.

Restaurangen strävar också efter att ge en trevlig och bekväm miljö för sina gäster. Oavsett om du besöker Mr. Singh för en romantisk middag för två, en familjefest eller en kväll med vänner, kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen av deras vänliga personal.

Så nästa gång du längtar efter indiskt i Sävedalen, tveka inte att besöka Mr. Singh. Du kommer att uppleva en kulinarisk resa till Indien som du sent kommer att glömma.

Dagens lunch Mr Singh Sävedalen
Mr Singh Sävedalen serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare