Sök restauranger
Hem / Stockholm / Södermalm / Hornstull / Moldau Hornstull

Moldau

Österrikiskt

Upplev äkta österrikisk charm på Restaurang Moldau Hornstull där rustika träbalkar skapar en varm atmosfär. Utforska en meny med genuin schnitzel och ett brett urval av österrikisk öl.

Moldau

Bergsunds strand 33, Stockholm

Tel: 08-84 75 48

Uteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Moldau

Moldau är en charmig och rustik österrikisk kvarterskrog belägen vid Hornstull i Stockholm. Moldau är en pärla för alla som älskar genuin österrikisk mat och en mysig atmosfär.

Moldau är känt för sin genuina mat och traditionella österrikiska rätter. Menyn erbjuder ett brett urval av läckerheter som tillfredsställer alla smaker och preferenser. Här kan du njuta av klassiker som till exempel: wienerschnitzel, gulasch, surkål och apfelstrude, tillagade enligt traditionella recept.

Restaurangens interiör är inspirerad av den österrikiska landsbygden, med rustika trädetaljer, mysig belysning och traditionell inredning. Det är som att kliva in i en traditionell österrikisk krog mitt i Stockholm. Den vänliga och kunniga personalen finns alltid till hands för att ge dig en varm välkomnande och guida dig genom menyn.

Moldau är inte bara känt för sin goda mat utan också för sitt breda utbud av österrikiska ölsorter och viner. Här kan du upptäcka nya smaker och njuta av väl valda drycker som kompletterar din matupplevelse på bästa sätt.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare