Sök restauranger
Hem / Västerås / Misto of Italy Västerås

Misto of Italy

Pizza

Sugen på en smakexplosion som tar dig direkt till Italien utan att lämna Västerås? Då är Misto of Italy din räddning! Med enkla steg kan du njuta av den autentiska smaken av vedugnsbakade pizzor, lagade med kärlek och passion.

Misto of Italy

Östermalmsgatan 15, Västerås

Tel: 021-12 26 66

0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Misto of Italy

På Misto of Italy är passionen för det italienska köket tydlig i varje aspekt av upplevelsen. Det är en plats där ingenting lämnas åt slumpen, från de noggrant utvalda ingredienserna till det konstnärliga arbetet som går in i att skapa varje pizza. Men det är den äkta vedugnsbakningen som är stjärnan i showen.

När du sätter dig vid ditt bord och öppnar menyn, kommer du snart att upptäcka att de vedugnsbakade pizzorna är huvudattraktionen. Detta är inte din vanliga pizza; det är en kulinarisk upplevelse som tar dig med på en smakresa genom Italien.

Vedugnen är hjärtat av köket, och det är här magin händer. Pizzadegen, vars grundrecept går generationer tillbaka i Italien, får den perfekta knapriga och luftiga konsistensen när den bakas i den glödande hettan från stenugnen. Resultatet är en pizza som är krispig på utsidan och mjuk på insidan – precis som den ska vara.

På Misto of Italy Västerås förstår man att smaken är mångfacetterad, och därför erbjuder de ett brett utbud av pizzor som passar alla smaklökar. Om du föredrar något klassiskt, kan du välja en Margherita, där den färska mozzarellan smälter perfekt över den saftiga tomatsåsen och basilikan. Om du är ute efter något mer vågat, kan du prova en specialpizza som kombinerar spännande smaker och lokala delikatesser.

Hemleverans från Misto of Italy
På Misto of Italy Västerås finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼