Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Östra Göteborg / Olskroken Göteborg / Masala Kitchen Redbergsplatsen

Masala Kitchen Redbergsplatsen

Indiskt

Masala Kitchen Redbergsplatsen är en populär restaurang i Göteborg som lockar gäster med sina läckra indiska smaker och en mysig atmosfär. Beläget vid Redbergsplatsen, i hjärtat av staden, är detta en plats där smaklökarna får dansa till tonerna av kryddstarka kryddor och traditionella indiska rätter.

Masala Kitchen Redbergsplatsen

Ånäsvägen 2, Göteborg

Tel: 031-19 09 20

Indiskt

Uteservering
Dagens lunch
Meny Masala Kitchen Redbergsplatsen
Ingen meny inlagd

Dagens lunch
Serveras måndag till fredag kl. 11:00 – 14:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Masala Kitchen Redbergsplatsen

Masala Kitchen Redbergsplatsen är en välkänd indisk restaurang som har blivit ett populärt ställe för de som gillar indisk mat i Göteborg. Beläget på Redbergsplatsen, erbjuder denna restaurang en autentisk indisk matupplevelse som tilltalar både lokalbefolkningen och besökare från olika delar av staden.

Restaurangen har en mysig och inbjudande atmosfär som gör det till en perfekt plats för både familjer och vänner att samlas och njuta av god mat tillsammans. Den traditionella indiska inredningen och musiken skapar en känsla av att vara i Indien, vilket gör besöket ännu mer minnesvärt.

Menyn på Masala Kitchen Redbergsplatsen är omfattande och erbjuder ett brett utbud av indiska rätter, från klassiska favoriter som butter chicken och tikka masala till vegetariska alternativ som saag paneer och aloo gobi. De använder färska ingredienser och autentiska kryddor för att ge varje rätt den perfekta smaken och konsistensen.

Personalen på Masala Kitchen är vänlig och kunnig och gör sitt bästa för att säkerställa att gästerna har en trevlig upplevelse. De kan också hjälpa till att guida dig genom menyn om du är osäker på vad du vill beställa eller om du har några speciella kostbehov.

Oavsett om du är en nybörjare när det gäller indisk mat eller en erfaren gourmand, är Masala Kitchen Redbergsplatsen ett utmärkt val när du är ute efter en autentisk indisk matupplevelse i Göteborg. Med sin mångsidiga meny och gästvänliga atmosfär är det svårt att gå fel med ett besök på denna restaurang.

Dagens lunch Masala Kitchen Redbergsplatsen
Masala Kitchen Redbergsplatsen serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Masala Kitchen Redbergsplatsen
På Masala Kitchen Redbergsplatsen finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼