Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Göteborg Centrum / Stampen / Manana Odinsplatsen

Manana Odinsplatsen

Tapas

Manana Odinsplatsen, en förtrollande tapasrestaurang som lockar med en smakrik fusion av spansk-influerade tapasvarianter och fingerfood. Här är en plats där god mat och dryck förenas i en atmosfär som bjuder in till trevligt umgänge.

Manana Odinsplatsen

Odinsplatsen 1, Göteborg

Tel: 031-711 72 93

Tapas

Uteservering
Meny Manana Odinsplatsen
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Manana Odinsplatsen

Manana Odinsplatsen är den charmiga tapasrestaurangen som erbjuder en spännande variation av spanskinspirerade tapasrätter och fingerfood. På Manana Odinsplatsen kan du förvänta dig en kulinarisk upplevelse där du kan njuta av både god mat och dryck i trevligt sällskap.

Restaurangen har ett rikt utbud av läckra tapasrätter som tilltalar alla smaklökar. Du har möjligheten att beställa en rad olika rätter för dig själv eller att dela med dina vänner, vilket gör det till en perfekt plats att umgås och dela smakupplevelser med nära och kära.

Manana beskriver sin matfilosofi på följande sätt: ”- Vårt mål har alltid varit att skapa de mest läckra tapasrätterna med inspiration från Spanien, men vi gör det på vårt alldeles egna sätt. Du kan välja dina personliga favoriter eller dela smakrika rätter med dina vänner.” Detta innebär att du kan förvänta dig en unik och smakfull twist på de klassiska spanska tapasrätterna.

För att komplettera den fantastiska maten finns det även ett imponerande urval av utsökta drycker på Manana. Du kan prova på en uppfriskande Gin & Tonic eller varför inte försöka en Raspberry Dream för en extra smakfull upplevelse.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en restaurang där du kan avnjuta utsökt spanskinspirerad tapas, goda drycker och en trevlig atmosfär, är Manana den perfekta platsen att besöka. Så ta med dig dina vänner eller din familj och ge dig ut på en kulinarisk resa där du får njuta av de bästa smakerna från både Spanien och det egna kreativa köket på Manana.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼