Sök restauranger
Hem / Varberg / Linnea & Basilika Varberg

Linnea & Basilika™ Varberg

Asiatiskt

Linnea & Basilika Varberg med ett matkoncept som har sina rötter i den fängslande kulinariska världen i Sydostasien, med tydliga influenser från länder som Vietnam och Thailand. Det är denna smakrika och spännande matkultur som genomsyrar deras rätter och som gör din måltid hos Linnea & Basilika till en resa genom de mest lockande smakerna från den asiatiska köket.

Linnea & Basilika™ Varberg

Kamremsgatan 5, Lugnet Rondellen, 432 32 Varberg

Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd

Lunchbuffé
Lunchen serveras helgfria vardagar mellan kl.11:00-14:30
Lunchbuffén innehåller alltid minst 10 hemlagade varmrätter samt 3 såser.

Helgbuffé
Lördagar & Söndagar mellan 12:00 – 15:00
Med hela 15 olika varmrätter kan hela familjen välja bland sina favoriter.

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Linnea & Basilika™ Varberg

På Linnea & Basilika Varberg strävar man alltid efter att erbjuda en oöverträffad matupplevelse med enbart de finaste råvarorna. Här används endast färska grönsaker, genuina örter och kryddor samt kött av högsta kvalitet. Varje rätt på menyn tillagas noggrant och med kärlek direkt efter gästens beställning, och kockarna är alltid beredda att skräddarsy din måltid enligt dina unika önskemål och preferenser.

Dessutom erbjuder Linnea & Basilika Varberg både lunch- och helgbufféer. Dessa bufféer ger dig möjlighet att smaka på en imponerande mångfald av läckra rätter, och oavsett om du föredrar vegetariskt eller köttbaserat finns det något för alla. Buffén består alltid av minst 10 olika hemlagade varmrätter som representerar en bredd av smaker och kulturer. Utöver varmrätterna får du också tillgång till en generös salladsbuffé med ett urval av färska grönsaker och dressings, samt dryck, nybakt bröd och avslutar måltiden med en kopp kaffe eller te för att förlänga den härliga smakupplevelsen.

Linnea & Basilika Varberg strävar alltid efter att göra varje besök till en minnesvärd och smakfull upplevelse, där gästerna kan sitta till bords och njuta av de mest utsökta smakerna och de finaste råvarorna.

Dagens lunch Linnea & Basilika Varberg
Linnea & Basilika Varberg serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼