Sök restauranger
Hem / Göteborg / Östra Göteborg / Kålltorp / Lilla Rancho Saloon

Lilla Rancho

Pizza, Tex-Mex

Lilla Rancho är kvarterskrogen som ligger vid Kaggeledstorget. Slink in och ta en öl eller ät en pizza eller någon rätt från tex-mex menyn.

Lilla Rancho

Kaggeledstorget 1, 416 74 Göteborg

Tel: 031-25 06 37

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5
Dagens lunch
Serveras måndag till fredag kl. 11:00 – 15:00
Afterwork
Fredagar kl. 17:00 – 20:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Lilla Rancho

Lilla Rancho är träffpunkten för boende i Munkebäck, en välkänd mötesplats i östra Göteborg. Här är det enkelt att koppla av i baren och njuta av en kall öl eller en välgjord drink. Precis som på de flesta kvarterskrogar är priserna både rimliga och överkomliga, samtidigt som stämningen alltid är på topp. Belägen endast ett stenkast från hållplatsen Kaggeledstorget., är tillgängligheten oslagbar.

Priserna på Lilla Rancho är mycket rimliga, vilket gör det till en plats som är tillgänglig för alla plånböcker. Det är en av anledningarna till att restaurangen är så populär. Här kan du njuta av vällagad mat till bra priser, och menyn är varierad med något för alla smaker. Oavsett om du är sugen på en saftig biff, en smakrik pasta eller en härlig sallad, kommer du att hitta något som tillfredsställer din aptit.

För sportentusiaster är Lilla Rancho den perfekta platsen att se större matcher och evenemang. De har en imponerande storbildsskärm där de visar alla de stora sportevenemangen, från fotbollsmatcher till spännande finaler. Det är som att vara på plats på arenan, fast med bekvämligheten av att vara omgiven av vänner och god mat.

När det kommer till maten på Lilla Rancho, är deras pizzor en absolut höjdpunkt. De erbjuder ett brett utbud av utsökta pizzavarianter, med alla dina favorittillbehör. Du kan välja att äta din pizza på restaurangen och njuta av den trevliga atmosfären eller ta med dig din pizza hem och koppla av i ditt eget hem. Det är ett utmärkt alternativ när du vill unna dig något gott utan att behöva laga mat själv.

För matälskare erbjuder restaurangen även ett brett utbud av läckra pizzor. Det är upp till dig om du vill njuta av din pizza på plats i den mysiga restaurangmiljön eller ta med dig den hem för en smakupplevelse i hemmets lugna vrå. Oavsett ditt val är Lilla Rancho ett utmärkt val för god mat, dryck och trevlig samvaro i Munkebäck.

Dagens lunch Lilla Rancho Saloon
Lilla Rancho Saloon serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Lilla Rancho
På Lilla Rancho Saloon finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare