Sök restauranger
Hem / Kungälv / Marstrand / Lasse Majas Krog Marstrand

Lasse Majas Krog

Restaurang

Lasse Majas Krog

Hamngatan 31, Marstrand

Tel: 0303-611 22

Uteservering
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Lasse Majas Krog

Lasse Maja’s Krog är en gästvänlig familjerestaurang som har det bästa läget längs kajen i en pittoresk miljö. Belägen nära färjeterminalen och med en trädgård som utstrålar en härligt lummig känsla, är detta en plats som verkligen erbjuder något för alla besökare.

Det som gör Lasse Maja’s Krog så speciell är dess inbjudande atmosfär och fantastiska läge vid vattnet. Det är en plats där gäster kan njuta av både god mat och den avkopplande utsikten över sjön eller hamnen, beroende på vald sittplats.

Krogen drivs av det engagerade paret Ricky Engström och Magnus Karlsson tillsammans med sitt kunniga team av personal. Deras passion för mat och gästfrihet genomsyrar hela restaurangen och garanterar en minnesvärd upplevelse för varje besökare.

Menyn på Lasse Maja’s Krog är mångsidig och inkluderar en mängd olika rätter för alla smaker. Från klassiska rätter till moderna kreationer, finns det något för både de som söker traditionell svensk husmanskost och de som är ute efter något mer internationellt inspirerat.

Oavsett om du är ute efter en romantisk middag vid vattnet, en familjelunch i den trivsamma trädgården eller bara en trevlig kväll med vänner, så har Lasse Maja’s Krog den rätta atmosfären och maten för att göra ditt besök minnesvärt.

Så, oavsett om du är en lokalinvånare eller en turist som utforskar området, se till att stanna till på Lasse Maja’s Krog för att uppleva den speciella charm och goda smaker som denna restaurang har att erbjuda. Det är en plats där du kan koppla av, njuta av maten och känna dig välkommen.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼