Sök restauranger
Hem / Göteborg / Majorna / Klippans Konstcafé

Klippans Konstkafé

Grill, lunch

Upptäck Klippans konstcafé – en plats med en förtrollande utsikt över inloppet, där solnedgången bakom Älvsborgsbron tar andan ur dig. Här kan du glömma alla måsten och unna dig något gott.

Klippans Konstkafé

Banehagsgatan 15, 414 51 Göteborg

Dagens lunch

Dagens lunch 99:-
Vardagar 11:00 – 14:30

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Klippans Konstkafé

Klippans konstcafé lockar med en magnifik utsikt över inloppet av Göteborgs hamn. När solen strålar på klara dagar, blir solnedgången bakom Älvsborgsbron en oförglömlig upplevelse. Det är en plats där du kan lämna vardagens måsten bakom dig och tillåta dig själv att njuta av livets goda.

Menyn på Klippans konstcafé är mångsidig och erbjuder något för alla smaker. Du kan välja mellan välkomponerade à la carte-rätter, lättare alternativ som sallader och smörgåsar, eller en god och näringsrik lunch.

Om du är sugen på något sött, så har vi ett rikt utbud av färskt bakade bullar och kakor som tillfredsställer ditt behov av sötsaker. För den som föredrar något svalkande, finns vår glassbar som erbjuder olika smaker av uppfriskande glass från SIA Glass.

Så varför inte unna dig själv en stund av avkoppling och njutning på Klippans konstcafé samtidigt som du avnjuter den fantastiska utsikten? Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din dag lite mer speciell.

Dagens lunch Klippans Konstcafé
Klippans Konstcafé serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Hemleverans från Klippans Konstkafé
På Klippans Konstcafé finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼