...
Sök restauranger

« Restauranger

Kinesiska Cecil Oskarshamn

Kinesiskt

0.0/5

Restaurang Kinesiska Cecil, ligger på Lilla Torget i Oskarshamn. Det är en mysig restaurang som erbjuder god mat och trevlig service. Att äta på restaurangen eller ta med sig mat hem är ett bra alternativ för dig som inte har tid att laga mat själv.

Restaurang Kinesiska Cecil

Lilla torget 2, Oskarshamn

Tel: 0491-187 50

ANNONS ▼

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Restaurang Kinesiska Cecil

Kinesiska Cecil Oskarshamn är ligger i hjärtat av Oskarshamn. Restaurangen har funnits sedan 1990-talet och har etablerat sig som en klassisk restaurang i Oskarshamn. Det gedigna köket ger dig möjlighet att prova riktigt god mat, tillagad av de bästa ingredienserna. Medan du njuter av den vällagade och goda maten på  Kinesiska Cecil kan du koppla av i den mysiga miljön med en inredning som innehåller detaljer från den kinesiska traditionen.

Kinesiska Cecil Oskarshamn erbjuder även möjlighet till avhämtning av mat så att du kan njuta av den autentiska upplevelsen hemma eller på arbetet! Du kan beställa din favoritmat direkt från restaurangen, så kan du bara sitta hemma och njuta av god kinamat

Dagens lunch Kinesiska Cecil Oskarshamn
Kinesiska Cecil Oskarshamn serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

ANNONS ▼

Italienska restauranger göteborg

Skäm bort dig med antipasti, mättande pastarätter eller något annat gott från det italienska köket. Ofta förknippas italienska restauranger med pizza och pasta men det finns mycket annat gott att äta.

Läs mer »

Billig öl på Södermalm

Om du är en av de som gillar att ta en öl och njuta av livets goda, då ska du läsa vidare. Denna artikel tar dig med på en resa för att hitta de bästa ställena för billig öl på Södermalm i Stockholm.

Läs mer »
© 2017-2023 Martin Ivarson
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare