Sök restauranger
Hem / Partille / John Scott’s Partille

John Scott's Partille

Pub

John Scott’s Pub i Partille är en populär brittisk pub och restaurang belägen i Partille. Här hittar du massor av olika aktiviteter som bowling, shuffleboard eller sport på storbild.

John Scott's Partille

Gamla Kronvägen 2, Partille

Tel: 031-44 23 34

After WorkBiljardBowlingQuizSportbarUnderhållning
0.0/5
Dagens lunch
Serveras måndag till fredag kl. 11:30 – 14:30
Fredagspartaj med After Work!
16-18 dukas det upp en härlig bjudbuffé. Happy Hour med bra pris på dryck.

Recensioner är tillfälligt avstängt.

John Scott's Partille

John Scott’s Partille är en klassisk restaurang och pub som också erbjuder bowling. När du kliver in genom dörrarna möts du av en genuint brittisk atmosfär som alltid finns där för att skapa en autentisk upplevelse för besökarna.

Här kan du slappna av och umgås med vänner eller familj medan du spelar bowling på en av deras moderna banor. Du kan också njuta av att titta på sportevenemang på de stora skärmarna medan du njuter av din favoritdryck och mat.

Menyn på John Scott’s är inspirerad av traditionell brittisk matlagning med rätter som fish and chips, grillade rätter och klassiska hamburgare. Menyn inkluderar också ett brett urval av drycker, inklusive öl, vin och cocktails.

Den här klassiska engelska restaurangen och puben är den perfekta platsen att koppla av efter en lång arbetsvecka eller för att fira en speciell händelse. Oavsett om du vill bowla med vännerna, se på sportevenemang eller bara njuta av en god måltid och dryck, så kommer John Scott’s definitivt att tillfredsställa dina önskemål och ge dig en riktigt brittisk upplevelse.

På John Scott’s Partille kan du delta i spännande aktiviteter som quiz och shuffleboard. Varje onsdag är det quiz-kväll med olika teman, vilket ger dig och dina vänner en chans att testa era kunskaper och ha roligt tillsammans. Detta är ett populärt evenemang bland lokalbefolkningen och besökare som vill ha en avslappnad och rolig kväll tillsammans.

Spela bowling

John Scott’s Partille erbjuder flera bowlingbanor som är i utmärkt skick, och de har även tillbehör som klot och skor tillgängliga för uthyrning. Personalen på bowlinghallen är kunnig och vänlig och kan hjälpa dig med att ställa in banorna och ge tips och råd för att förbättra ditt spel.

Bowling är inte bara en sport utan också en social aktivitet. På John Scott’s finns det ofta en livlig atmosfär där människor skrattar, hejar på varandra och njuter av gemenskapen. Det är en utmärkt plats att fira födelsedagar, företagsevenemang eller bara ha en trevlig kväll med vännerna.

Shuffleboard är en annan aktivitet som erbjuds på John Scott’s Partille. Shuffleboard är ett spel där spelarna använder en ”puck” för att försöka få den att landa på en poänggivande yta på en shuffleboard-tavla. Detta är en aktivitet som passar alla åldrar och storlekar, vilket gör det till ett perfekt val för en kväll med vänner eller familj.

Spela biljard med dina vänner
På John Scott’s Partille finns det möjlighet att spela biljard – detta är något som många tycker är trevligt.
Hemleverans från John Scott’s Partille
På John Scott’s Partille finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼