Sök restauranger
Hem / Mölndal / John Scotts Mölndal

John Scotts Mölndal

Pub

Ta en öl, umgås med dina vänner eller ät en bit mat på John Scotts i Mölndal.

John Scotts Mölndal

Storgatan 33, Mölndal

After WorkNattklubbQuizSportbarUteservering
Dagens lunch
0.0/5

Dagens lunch
Serveras måndag till fredag kl. 11:00 – 15:00

After-Work!
Varje fredag kl. 11:00 – 19:00 med fina priser på mat och dryck.

Recensioner är tillfälligt avstängt.

John Scotts Mölndal

John Scott’s i Mölndal är inte bara en restaurang; det är Mölndals nöjestempel med en omfattande utbud av underhållning och bekvämligheter för alla som söker en minnesvärd och mångsidig upplevelse. Med sin mångfasetterade atmosfär har John Scott’s blivit en destination där besökare kan förvänta sig en hel del mer än bara en god måltid.

John Scott’s i Mölndal är en av de mest populära och välkända restaurangerna i Mölndal. Med en förstklassig matupplevelse och en mysig atmosfär, har John Scott’s blivit en favorit för många mölndalsbor.

Restaurangen är känd för sin mångsidiga meny som erbjuder något för alla smaker. Oavsett om du är sugen på saftiga biffar, färsk fisk, vegetariska rätter eller klassiska svenska rätter, kommer du att hitta något som tillfredsställer dina smaklökar på John Scott’s. Kockarna använder färska, lokala råvaror för att skapa läckra och nyskapande rätter som speglar säsongen.

Puben på John Scott’s är en samlingsplats för att koppla av och umgås med vänner. Här kan du njuta av ett brett utbud av drycker, inklusive öl, vin och cocktails, medan du tar del av stämningen och kanske även tittar på sportevenemang eller deltar i spelaktiviteter.

John Scott’s erbjuder också en mängd olika underhållningsalternativ som livekonserter, DJ-nätter och temafester, vilket gör det till ett centrum för nattliv och roliga aktiviteter. Oavsett om du är intresserad av musik, dans eller andra kulturella evenemang, finns det alltid något spännande som pågår på John Scott’s.

Besök även någon av de andra John Scotts pubarna i Göteborg, John Scott´s Palace mitt i centrum.

Dagens lunch John Scotts Mölndal
John Scotts Mölndal serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare